Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 5


 • 1RON

  Firma TOTO MONTAJ PROFESIONAL,va ofera la preturi de fabrica adezivi,kit de rosturi,rasina epoxilica si polioretaniaca,bait de lemn,solutie impotriva cariilor de lemn,ulei,lac pentru parchet,amorsa.Preturi minime.

 • 19.73RON

  Adezivul k 314 corespunde grupei D4 fiind mono-component destinat pentru incleieri rezistente la apa conform DIN/ EN204; - nu necesita dozare si amestecare se preteaza pentru incleieri la cald si la rece. Ambalaj 28 kg.

 • 21.45EUR

  CALITATE/ SUPER PRET ! Pulicol, decapant, solvent sub forma de gel, cu aplicare pe suprafete orizontale si suprafete verticale, pentru a indeparta vopsele si resturi de adezivi pe baza de rasini naturale sau sintetice. Solventul este sub forma de gel pentru a nu se evapora rapid si pentru a putea fi aplicat pe suprafete verticale (rame geamuri, usi, pereti). Decapantul Pulicol este eficace pentru a indeparta produse pe baza de rasini acrilice, rasini epoxidice, epoxi-poliuretanice, poliuretan monocomponent. Decapant eficace pentru indepartarea urmelor intarite de chituri epoxidice, din gama Kerapoxi, de pe gresie, faianta, mozaic, clinker, etc. Dupa utilizare spalati intens suprafata cu apa si soda. AMBALAJ: bidon metalic de 3 kg. CONSUM: 0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau cu un spaclu. Fisa tehnica: www.mapei.ro Pret pe bidon FARA TVA.

 • 32RON

  Solutia de Decapare EMEX CM CLEANER este un produs profesional, de mare eficienta pe baza de solventi clorurati. Este utilizat pentru decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal, zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, a produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice, etc. Acest decapant se prezinta sub forma de pasta, pentru a se putea aplica si pe suprafete verticale si a se intarzia evaporarea. Caracteristici principale: - Timp de contact scurt; - Actioneaza foarte rapid; - Aplicare usoara; - Elimina necesitatea sablarii; - Nu ataca materiale plastice; - Indeparteaza contaminanti dificili; - Indeparteaza straturi vechi de vopsea; - Indeparteaza eficient straturi groase de vopsea; - Indeparteaza eficient adezivi sintetici. Domenii...

 • 34.8EUR

  CALITATE/ SUPER PRET ! Isolastic, adaos sub forma de latex pentru "flexibilizarea" si modificarea puterii de lipire a adezivilor tip C: Kerabond, Kerabond T sau Adesilex P10. Kerabond sau Kerabond T (adezivi C1) in amestec cu latex Isolastic, formeaza adezivii imbunatatiti si foarte flexibili (rezulta adezivi imbunatatiti tip C2/S2 sau C2/S1. Adesilex P10 (C2TE) + Isolastic (diluat 1:1 cu apa) devine un adeziv imbunatatit, fara alunecare, cu timp deschis extins, flexibil (C2TE/S1). CONSUM: 1-2 kg/mp. Dozare latex 1/2 din apa de preparare sau substitutia totala a apei de preparare in functie de adezivul utilizat. Kerabond + Isolastic este marcat CE in baza certificatului ITT nr. 25040265/Gi (TUM) emis de laboratorul universitatii tehnice Munchen (Germania). Fisa tehnica: www.mapei.ro Pret pe bidon de 10 kg FARA TVA.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina