Ai o idee? Propune un articol!

Scrie un articol despre produsele tale! PROPUNE UN ARTICOL!

Voteaza!

Voteaza!

0 voturi

plasedepescuit

Exclusiv in Romania, plase de pescuit multifilament “SILKY NET”.
postat de plasedepescuit (Plase de Pescuit Srl) in 12.01.2014 | Piscicultura - Produse/Echipamente

Ce reprezinta PlasedePescuit.ro pe scurt:

MISIUNEA pe care ne-am stabilit-o de la bun inceput a fost sa oferim partenerilor nostri know-how-ul acumulat in toti acesti ani, consultanta si cele mai bune produse existente pe piata.

Principalele categorii sunt plase de pescuit multifilament, plase de protectie, plase terenuri de sport si, in mare, orice este nevoie din plasa.

Lucram cu cei mai buni din industrie, plasele sunt importate direct de la producatori lideri mondiali in domeniu, in acest mod va putem garanta cel mai bun raport calitate/pret.

Respectati mediul inconjurator!
Suntem si continuam sa fim adeptii unui pescuit responsabil, nu sustinem si nu dorim sa incurajam in nici un fel pescuitul ilegal, braconajul.

Exclusiv in Romania, importam din Japonia plase din nailon multifilament “SILKY NET”.

Ne face o placere deosebita sa va anuntam ca la jumatatea lunii iunie vom introduce in oferta nostra un nou tip de plasa din nailon multifilament. Acest model poarta numele „SILKY NET” si este o premiera pe piata noastra, nu a mai fost importat de catre nici o alta companie din Romania. Datorita parteneriatelor pe care le avem cu cei mai importanti producatori de plase la nivel mondial, in oferta noastra veti gasi intotdeauna produse de cea mai buna calitate la preturi fara egal.

Filamentele de nailon se aseamana foarte mult cu matasea, de unde a imprumutat si denumirea (in limba romana, „silk” se traduce prin „matase”).
Datorita numarului mare de filamente care intra in compozitia firului de nailon, modelul de plasa “SILKY NET” ofera multiple avantaje comparativ cu clasicele plase de pescuit:
- calitate premium, mare in Japan;
- finete foarte mare;
- rezistenta superioara oricarui alt tip de plasa;
- elasticitate.

Setca, plava si alte plase pescaresti se confectioneaza din plasa “SILKY NET”.
Pentru multe alte informatii va asteptam pe www.plasedepescuit.ro

Important!
Nu comercializam niciun fel de plase de pescuit monofilament, este ilegala detinere si/sau comercializatea pe teritoriul Romaniei.Articol postat de Costi Ionut - Plase de Pescuit Srl

 


Index alfabetic:

Produse:Companii: