Ai o idee? Propune un articol!

Scrie un articol despre produsele tale! PROPUNE UN ARTICOL!

Voteaza!

Voteaza!

0 voturi

vreausemnal

Izolarea si separarea RF a antenelor (Service si Donor )
postat de vreausemnal (Vreau Semnal Srl) in 13.03.2014 | Accesorii/Componente/Echipamente

Izolarea sau separarea antenelor, se refera distanta minima necesara de separare a antenei exterioare (Yagi) fata de antena sau antenele de interior ( panel sau de tavan).

Izolarea antenelor devine problematica atunci cand se foloseste antena Omnidirectionala pentru receptie si in acelasi timp pentru emisie. Din moment ce aceste antene emit in forma de cerc, sau mai bine spus in forma de sfera, este foarte usor ca acestea sa interfereze, cauzand astfel autooscilatia repetorului.

Izolarea antenelor nu devine o problema in cazul in care antena exterioara este directionata in sensul opus antenei de emisie ( panou). In nici un caz, antena Yagi nu va fi indreptata in aceeasi directie cu antena tip panel !
Antenele directionale avand un patern directional foarte ingust , comparat cu cel al antenelor omnidirectionale, este improbabil ca acestea vor produce autooscilatie repetorului; dar este recomandat ca antena donoare ( Yagi) sa fie pozitionata la inaltime, in exteriorul cladirii, iar antena de emisie, pozitionata cat mai jos, in cladire.Articol postat de Chira Catalin - Vreau Semnal Srl

 


Index alfabetic:

Produse:Companii: