Ai o idee? Propune un articol!

Scrie un articol despre produsele tale! PROPUNE UN ARTICOL!

Voteaza!

Voteaza!

1 voturi

axialacustic

Sistem sonorizare profesional pentru salina Targu Ocna
postat de axialacustic (Axial Acustic Srl) in 18.03.2014 | Accesorii/Componente/Echipamente

Pentru ca suntem mandri de proiectele noastre, ne-am gandit sa le impartasim si cu tine, draga vizitatorule.
Recent am furnizat catre salina Targu Ocna, de langa Onesti, un sistem complet de sonorizare, performant, cu produse de foarte buna calitate, fabricate in Germania si Italia. De acum inainte, turistii pot sa isi asculte muzica preferata in timp ce exploreaza labirintul de galerii subterane. Difuzoarele profesionale de tip coloana ofera o auditie excelenta. Garantam pentru ele!
Sistemul de sonorizare si adresare publica este compus dintr-un amplificator de putere de 240Wati/ linie 100V, difuzoare-coloana 20W/ 100V, prevazute cu protectie contra prafului si umiditatii; pentru difuzarea de anunturi am folosit o baza microfonica preamplificata, cu brat flexibil, ce asigura o manevrare usoara.

Iar daca nu ai auzit, iti spunem noi ca acest loc este un paradis alb, unde puteti juca biliard sau tenis de masa; tinerii au la dispozitie karturi, iar copiii, jocuri electronice si tobogane gonflabile. De asemenea, puteti cumpara diverse sortimente de sare natura, extrasa chiar din Targu Ocna.
Daca mergi vara, afla ca exista si un strand cu apa sarata, unde amenajarea spatiului si peisajul te trimit cu gandul la plajele de la poalele muntelui Olimp; dusuri, cabinet medical, terasa, magazin si internet wireless la liber pentru cei care nu se pot desparti de telefon ori tableta.Articol postat de Dorian Grigore - Axial Acustic Srl

 


Index alfabetic:

Produse:Companii: