Ai o idee? Propune un articol!

Scrie un articol despre produsele tale! PROPUNE UN ARTICOL!

Voteaza!

Voteaza!

0 voturi

daromelectronic

Sisteme de alarma
postat de daromelectronic (Daromcomimpex) in 22.09.2013 | Anti-Efractie

In cele ce urmeaza vom vorbi despre sistem de alarma pentru locuinte, si domeniul acestora de utilizare. Astfel un sistem de alarma cu care poate fi prevazuta casa dumneavoastra este si sistemul de alarma antiefractie, folosit in cele mai multe cazuri pentru detectarea incercarilor de patrundere ilegala in imobil sau in imprejurimile acestuia a unui infractor.

Insa trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece aceste sisteme de alarma conform legislatiei in vigoare trebuie montate numai de firme specializate si autorizate, si poate si din aceasta cauza acestea pot fi atat de sigure, si va ofera securitatea de care aveti nevoie, fara a va gandi ca nu au fost montate cum trebuie sau nu functioneaza asa cum va doriti.

In continuare va vom informa si cu privire la elementele componente in cazul unui sistem de alarma, si pentru inceput trebuie sa stiti ca acesta are in componenta centrala de alarma, dupa care tastaturile folosite pentru armare si pentru dezarmarea sistemului, si totodata pentru programarea centralei si pentru a citi evenimentele. Alte elemente ce intra in componenta unui sistem de alarme pentru locuinte cunt contactele magnetice, ce sunt montate in puncte de acces vulnerabile, si asta pentru asigurarea usilor si a ferestrelor. Sistemul mai este prevazut cu detectoare de miscare, ce sunt instalate pentru a detecta un intrus in cazul in care acest lucru se va intampla, dar si elemente de alarmare precum sirene, flash-uri, sau mai nou apelatoare telefonice.

Un sistem de alarma pentru locuinte mai contine telecomenzi pentru armarea si dezarmarea sistemulu, pentru a actiona diverse porti sau usi de garaj, sau poate fi folosita si ca buton de panica. Si nu in ultimul rand sistemele de alarma pentru locuinte sunte prevazute si cu detectoare de fum, detectoare de gaz, sau inundatii.

Puteti apela si dumneavoastra la un asemenea sistem de alarma in cazul in care doriti sa va simtiti in siguranta si sa fiti constient de faptul ca nimic nu va scapa nesupravegheat din imobilul dumenavoastra, si din imprejurimi.Articol postat de Zaharia Ion - Daromcomimpex

 


Index alfabetic:

Produse:Companii: