Ai o idee? Propune un articol!

Scrie un articol despre produsele tale! PROPUNE UN ARTICOL!

Voteaza!

Voteaza!

1 voturi

axialacustic

Sonorizare si iluminat sala festivitati
postat de axialacustic (Axial Acustic Srl) in 18.03.2014 | Accesorii/Componente/Echipamente


Printre ultimele lucrari din portofoliul Axial Acustic, si totodata un proiect drag noua, se numara instalatia de sonorizare& iluminat a aceastei sali de festivitati dintr-un liceu bucurestean.

In componenta sistemului de sunet au intrat: o consola mixaj audio cu amplificator de 500 W + 500 W rms integrat, prevazuta cu 12 intrari mono de microfon/ linie si 4 stereo pentru microfon/ linie, 4 incinte acustice profesionale si mai multe seturi de microfoane. Echipamentele audio utilizate sunt fabricate in Italia, proiectate pentru uz indelungat, capabile sa ofere o auditie excelenta publicului.

Pentru iluminarea salii, s-au folosit proiectoare, lasere si lumini inteligente moving head, toate bazate pe tehnologia led, ce reproduc un mixaj impecabil a peste 16.000.000 de nuante. Controlul efectelor si al jocurilor de lumini se realizeaza cu usurinta prin intermediul unui controller DMX cu 192 canale.

De exemplu: ProLights CROMOWASH 100 este un moving head compact cu 37 de leduri multicolore de capacitatea luminoasa ridicata (peste 2800 lumeni), unghi de proiectie 6; Usor de manevrat, de mici dimensiuni, CROMOWASH 100 este cel mai rapid moving head din gama ProLights, fiind recomandat intr-o gama larga de proiecte de iluminat cu led profesional, inclusiv in cluburi, studiouri tv ori pentru iluminat decorativ in showroom-uri.

Preturile echipamentelor pentru efecte luminoase, pleaca de la 80 de euro + tva si pot ajunge pana la cateva sute de euro. Totul depinde de functiile si performanta produsului.

In privinta laserelor profesionale, costurile sunt cuprinse intre 130 euro + tva pentru un mini laser de 30 mW de o singura culoare si 367 euro + tva pentru un laser de 150mW violet + 40 mW verde + 190mW cyan, DMX, Auto / Music mode.

Este recomandat ca inainte de a face o achizitie, sa cereti sfatul unor persoane avizate, acestia va pot consilia si directiona catre echipamentele potrivite pentru aplicatia dumneavoastra (sala de spectacole, club, bar etc), in functie de particularitatile fiecarui spatiu in parte, dar si de preferintele clientului. Feriti-va sa cumparati produse de pe diverse site-uri care nu va pot oferi garantie si certificate de conformitate.

Sistem iluminat cu led – cum se vede:

VIDEO 1

http://www.youtube.com/watch?v=VKlJlvDYTh4&feature=youtu.be

VIDEO 2

http://www.youtube.com/watch?v=w-9Pd7ODceAArticol postat de Dorian Grigore - Axial Acustic Srl

 


Index alfabetic:

Produse:Companii: