Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 3


 • 141.99RON

  Livreaza noile masini stralucitoare la agentiile de distributie LEGO® City cu uluitorul transportor de autovehicule! Decupleaza remorca, coboara rampele si descarca splendidele masini sport. Dupa ce clientul semneaza documentul, ridica rampele inapoi in pozitie, ataseaza remorca si sari inapoi in cabina, gata de a aduce mai multe vehicule pentru clientii nerabdatori! Colectioneaza-l pe acesta, precum si toate celelalte vehicule din seria Vehicule grozave! Include 2 minifigurine cu accesorii asortate: un sofer si un distribuitor. Numarul pieselor in cutie: 350 Nr. minifiguri: 2 Varsta: 5 - 12 ani

 • 272RON

  Gama Starting Bull este o gama de acumulatori fara intretinere destinata autoturismelor cu un numar de consumatori standard. Variante ce acumulatori Starting Bull Starting Bull 35 Ah-239 ron Starting Bull 43 Ah-250 ron Starting Bull 44 Ah-238 ron Starting Bull 44 Ah-256 ron H 190 mm Pentru firme se acorda discount in functie de comanda si modalitate de plata de la 2%-12% Detalii si cereri de oferte pe site: www.newparts.ro sau la mail office@newparts.ro Va rugam sa completati formularul de pe site sau sa trimiteti datele in cazul unor comenzi sa le putem onora in cel mai scurt timp pe adresa de mail office@newparts.ro. Multumim !

 • 909EUR

  Masina semiautomata de echilibrat roti turisme, autoutilitare si motociclete. ATH 530 este un sistem de echilibrat complet electronic utilizat pentru roti de turisme, autoutilitare si motociclete cu o greutate maxima a rotii de 65Kg si diametrul maxim de 24'. Display dublu, cu leduri, pentru o citire clara si eficienta a datelor. Posibilitatea alegerii intre 5 metode diferite de echilibrare, echilibrare statica, dimamica si program pentru jenti din aliaj usor. Posibilitatea de afisare a dezechilibrelor mai mici de 5g. Software integrat pentru propriile metode de verificare si calibrare. Matching Procedure (optimizarea dezechilibrului dintre janta si anvelopa). Viteza de rotatie a rotii mai mica de 200 rpm. Echipata cu capac de protectie a rotii in timpul procesului de chilibrare. Patru conuri de centrare cu urmatoarele dimensiuni : 44 - 63 mm, 61 - 79 mm, 77 - 114 mm, 107 - 154 mm. Culoare disponibila: gri cu negru. Masina de echilibrat roti este costruita dupa Standardele CE si are toate agrearile necesare utilizarii si comercializarii in Uniunea Europeana. ATH 530 este proiectata si costruita dupa standardele de calitate ATH-Heinl.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina