Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 6


 • 12.95RON

  Un volum cu totul neobisnuit care tese in jurul vietii unui artist, istoria lumii noastre. Citeste o carte tensionata care spune multe adevaruri permanente, condensate in versuri moderne. Un experiment incheiat cu succes.

 • 13RON

  Fluierasul fermecat este poate cel mai frumos basm scris de Victor Eftimiu. Tudorel era un ciobanas de vreo zece anisori, prin istetimea lui scapase in mai multe randuri vacile si oile salului din ghearele unor lupi. Nu stia nici de frica, nici de inselaciune. —Sunt cioban, trebuie sa-mi pazesc turma, Asta stiu !... si nu-l biruia nimeni. Mosul din padure, vrajitorul cel bun, care vede si rasplateste pe cei ce se poarta voiniceste l-a chemat la el in pestera, si l-a poftit sa-si aleaga tot ce va dori din bogatiile adunate acolo. Tudorel se hotari sa ia doar un fluier. —Sa-mi traiesti, baiatul mosului ! i-a raspuns vrajitorul cel bun. N-ai vrut nici straie scumpe, nici bani de aur, dar ai ales o comoara nepretuita. Fluierul acesta, pe care l-a faurit un mester din vechime, nu numai ca-ti va tine de urat, dar prin el vei putea imblanzi fiarele. Pastreaza-l sanatos, dragul meu, si s-auzim de bine !

 • 136RON

  Trasura fermecata a Cenusaresei L41053 - DISNEY PRINCESS LEGO Friends - Cinderellas Dream Carriage - 41053 Este noaptea marelui bal de la castel! Un dovleac a fost transformat in mod miraculos intr-o caleasca de catre zana nasa a Cenusaresei, care a lasat in urma bagheta sa magica. Deschide usa, desfasoara scarile si ajut-o pe Cenusareasa sa se urce in frumoasa caleasca. Ai grija sa nu uiti de invitatie! Priveste cum se invart rotile de aur in timp ce calul alb trece cu caleasca pe langa frumoasa fantana in drum spre intalnirea cu printul. Include figurina minipapusa Cenusareasa si un cal alb. Numarul pieselor in cutie: 274 Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Varsta recomandata: 6-12 ani.

 • 136.99RON

  Este noaptea marelui bal de la castel! Un dovleac a fost transformat în mod miraculos într-o caleașcă de către zâna naşă a Cenuşăresei, care a lăsat în urmă bagheta sa magică. Deschide uşa, desfăşoară scările şi ajut-o pe Cenuşăreasă să se urce în frumoasa caleașcă. Ai grijă să nu uiţi de invitaţie! Priveşte cum se învârt roţile de aur în timp ce calul alb trece cu caleașca pe lângă frumoasa fântână în drum spre întâlnirea cu prinţul. Include figurina minipăpuşă Cenuşăreasa şi un cal alb.

 • 27.00000RON

  Figurina Cenusareasa cu pantoful fermecat, marca Bullyland• Recomandat copiilor peste 3 ani.• Figurina executata manual cu un colorit si detalii asemanatoare cu cele reale.• Dimensiuni 7,5 cm.

 • 8.96RON

  Daca unii copii discuta cu un prieten imaginar, Melinda, interlocutoarea din romanul Iulianei Petrian, este o papusa adevarata. Este fermecatoare dar... Citeste un volum consistent si atragator pentru copiii mai maricei.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina