Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 5


 • 0RON

  planuri pentru depozite si hale civile si industriale,ssm,psi, G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management al securităţii PSI (307/2006) şi sănătăţii în muncă (319/2006).

 • 5EUR

  L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca asigura proiectare, consultanta tehnica, antreprenoariat general (antrepriza generala), project management (management al proiectului), executie, transport, montaj si echipare pentru numeroase tipuri de hale industriale: - hale metalice; - hale din beton armat; - hale cu structura mixta (de otel si beton). - hale pentru productie; - hale pentru depozitare (depozite). - hale cu corp administrativ; - hale fara corp administrativ. - hale cu pod rulant; - hale fara pod rulant. - hale parter; - hale cu supanta; - hale etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare si realizate din urmatoarele calitati de oteluri laminat la cald, nealiat: - otel OL37; OL37-2; OL37-2k; OL37-3k; OL37-4k; OL52-2k; OL52-3k; OL52-4k (STAS 500/1,2); - otel S185; S235JR; S235JRG2; S235JO; S235J2; S355JR; S355JO; S355J2 (SR EN 10025 +A1), utilizand urmatoarele categorii sau tipuri de sectiuni: - europrofile (HEA, HEB, HEM, IPE, UAP); - profile laminate autohtone (profil laminat I, U, L); - tevi trase la rece; - profile din tabla subtire indoite la rece; - sectiuni alcatuite (sectiuni dublu T sau I cu inima variabila; - sectiuni dublu T sau I cu talpi variabile; - otel rotund. Dimensionarea si detalierea imbinarilor acestor elemente, poate fi realizata ca imbinari sudate (imbinari prin sudura in relief sau de colt; respectiv, imbinari prin sudura in adancime sau cap-la-cap) sau ca imbinari bulonate (cu suruburi sau buloane), fie grosolane (nepasuite), semiprecise si precise (pasuite), fie suruburi de inalta rezistenta pretensionate (SIRP). Atunci cand este necesar, structurile halelor industriale metalice pot fi transformate in structuri mixte, de otel-beton, prin realizarea unor plansee intermediare de beton armat, conlucrand cu reteaua de grinzi metalice prin conectori metalici, sudati uzinat sau impuscati pe santier pe talpile superioare ale grinzilor. Pentru marirea vitezei de executie si pentru reducerea lucrarilor de cofrare si sprijinire a placilor / planseelor, pot fi utilizate -ca si cofraje pierdute- diverse sortimente de tabla cutata. Elementele structurilor de rezistenta ale halelor de beton armat pot fi realizate fie din beton armat clasic, traditional (monolit sau prefabricat), fie din beton armat precomprimat (cu armatura preintinsa sau cu armatura postintinsa). In prezent, L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca este in masura sa ofere potentialilor clienti servicii complete, de: proiectare, executie, antreprenoriat general (antrepriza generala), project management (management de proiect), existand -deci- posibilitatea contractarii si predarii de hale industriale la cheie (executate, montate, finisate si dotate complet).

 • 5EUR

  L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca ofera servicii profesionale, complete, de proiectare, consultanta, executie, montaj, antreprenoriat general (antrepriza generala) pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, de beton sau mixte, hale de productie sau depozitare (depozite), hale logistice, hale parter si etajate, hale cu sau fara pod rulant, hale cu sau fara termoizolatie (de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), etc. Pentru realizare completa de hale industriale (deci, pentru proiecte si proiectanti, consultanta si consultanti, executie si executanti) varianta optima este L I L Structural Design SRL!

 • 85EUR

  L I L Structural Design SRL Cluj Napoca ofera -la un pret minim-servicii profesionale, complete, de proiectare, consultanta, executie, montaj, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management de proiect) pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, hale de beton sau hale mixte (de otel-beton), hale de productie sau hale de depozitare (depozite), hale logistice, hale parter si hale etajate, hale cu sau fara pod rulant, hale cu sau fara termoizolatie (de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig (depozite frigorifice), hale cu sau fara usi sectionale si usi pietonale, hale cu sau fara luminatoare, etc. L I L Structural Design SRL reprezinta varianta optima pentru realizarea completa (la cheie) de hale industriale, de orice forma si dimensiuni, oriunde in tara. Deci, pentru proiecte si proiectanti, consultanta si consultanti, executie si executanti de hale industriale, solutia sigura este L I L Structural Design - un proiectant, un consultant, un antreprenor si un project manager serios si sigur, care va realiza rapid, bine si ieftin (la pret minim, corect si transparent) hala industriala pe care vi-o doriti!

 • 85EUR

  Firma L I L Structural Design SRL din Cluj-Napoca va ofera servicii profesionale, complete, de proiectare, consultanta, executie - confectie, montaj, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management de proiect) pentru toate tipurile de hale industriale: hale metalice, hale de beton sau hale mixte (de otel-beton), hale de productie sau hale de depozitare (depozite), hale logistice, hale parter si hale etajate, hale cu sau fara pod rulant, hale cu sau fara termoizolatie (de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich), hale frig (depozite frigorifice), hale cu sau fara usi sectionale si usi pietonale, hale cu sau fara luminatoare, hale cu pardoseli industriale, etc. SC L I L Structural Design SRL reprezinta varianta optima pentru realizarea la cheie de hale industriale, de orice forma si dimensiuni, structura autohtona sau structura ASTRON, oriunde in tara. Pentru proiecte si proiectanti, consultanta si consultanti, executie si executanti de hale industriale, solutia sigura este L I L Structural Design SRL Cluj Napoca - un proiectant, un consultant, un antreprenor si un project manager serios si sigur, care va realiza rapid, bine si ieftin (la un pret minim, corect si transparent) hala industriala pe care vi-o doriti!

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina