Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 10


 • 0RON

  * Montarea şi exploatarea sistemelor de repartizare a energiei termice pentru încălzire si apa – repartitoare de costuri cu transmisie radio sau cu citire directa; * Executia sau repararea instalatiilor sanitare si termice pentru blocurile de locuinte, hale, spatii comerciale, case, vile, etc.; * Executia instalatiilor de climatizare cu chilere si ventiloconvectoare; * Montarea echipamentelor de echilibrare hidraulica a instalaţiilor de termoficare; * Incepand cu anul 2008, Cagero Service si-a diversificat activitatea realizand numeroase lucrari de reabilitare a instalatiilor termice si sanitare din blocurile vechi de locuinte.

 • 0RON

  Teavã dublã ondulatã din otel inox cu tuburi protectoare din cauciuc sintetic EPDM, trase in folie protectoare din PVC negru rezistent la UV, cu fir electric si fitinguri. Teava flexibila de inox izolata este conceputa special pentru montajul instalatiilor solare termice. Flexibilitatea tevilor care fac conexiunea intre campul de panouri si boiler se realizeaza fara probleme iar etansarea racordurilor poate fi garantata in timp Cablu electric pentru senzorul termic din panouri este integrat in izolatia exterioara a tevilor flexibile. temperatura maxima de lucru este de 175°C, iar presiunea maxima admisa este de 20 bar. Preturile convenabile (mai ieftin decat teava de cupru cu izolatia adegvata) creaza mari avantaje la montaj, costuri si la sistemul de etansare a instalatiei. Teava flexibila DN16 inlocuiesta teava de cupru de 18mm La cerere va putem monta racordurile speciale pentru teava flexibila de inox.

 • 0RON

  Teavã dublã ondulatã din otel inox cu tuburi protectoare din cauciuc sintetic EPDM, trase in folie protectoare din PVC negru rezistent la UV, cu fir electric si fitinguri. Teava flexibila de inox izolata este conceputa special pentru montajul instalatiilor solare termice. Flexibilitatea tevilor care fac conexiunea intre campul de panouri si boiler se realizeaza fara probleme iar etansarea racordurilor poate fi garantata in timp Cablu electric pentru senzorul termic din panouri este integrat in izolatia exterioara a tevilor flexibile. temperatura maxima de lucru este de 175°C, iar presiunea maxima admisa este de 20 bar. Preturile convenabile (mai ieftin decat teava de cupru cu izolatia adegvata) creaza mari avantaje la montaj, costuri si la sistemul de etansare a instalatiei. Teava flexibila DN25 inlocuieste teava de cupru de 28mm La cerere va putem monta racordurile speciale pentru teava flexibila de inox.

 • 0RON

  Teavã dublã ondulatã din otel inox cu tuburi protectoare din cauciuc sintetic EPDM, trase in folie protectoare din PVC negru rezistent la UV, cu fir electric si fitinguri. Teava flexibila de inox izolata este conceputa special pentru montajul instalatiilor solare termice. Flexibilitatea tevilor care fac conexiunea intre campul de panouri si boiler se realizeaza fara probleme iar etansarea racordurilor poate fi garantata in timp Cablu electric pentru senzorul termic din panouri este integrat in izolatia exterioara a tevilor flexibile. temperatura maxima de lucru este de 175°C, iar presiunea maxima admisa este de 20 bar. Preturile convenabile (mai ieftin decat teava de cupru cu izolatia adegvata) creaza mari avantaje la montaj, costuri si la sistemul de etansare a instalatiei. Teava flexibila DN12 inlocuieste teava de cupru de 15mm La cerere va putem monta racordurile speciale pentru teava flexibila de inox

 • 0.8EUR

  Proiectare instalatii termice clasice, incalzire cu tuburi si panouri radiante, instalatii climatizare, aer conditionat

 • 1RON

  EXECUTAM INSTALATII TERMICE CU MATERIALE DE ULTIMA GENERATIE LA PRETURI AVANTAJOASE

 • 1RON

  Proiectam si executam instalatii termice si sanitare. www.sima-group.ro

 • 1EUR

  Firma noastra are ca obiect de activitate proiectarea instalatiilor termice, sanitare, apa-canal, ventilatie-climatizare, stins incendii, energie verde. Totodata mentionam ca suntem autorizati conform : ISCIR - proiectare si verificare proiecte instalatii termice, autorizare RADTP / RADTI / RADTA (conform PT A1 - in vederea punerii in functiune a aparatului, detinatorul aparatului are obligatia de a avea schema termomecanica (deci implicit si proiectul pentru instalatii termice) avizata de catre RADTI) IGSU - proiectant sisteme de securitate la incendiu (hidranti, sprinklere, desfumare) - conform cod COR 215119 mail: qfgproiect@gmail.com Mobil - Vodafone: 0745 / 090.451 Mobil - Orange: 0743 / 57.95.91 Fax: 0368 / 81.85.29

 • 100RON

  Executam toata gama de montaj instalatii termice , instalatii sanitare

 • 100RON

  0723280110 instalatori, ingineri experti monteaza Instalatii Centrale Termice, Instalatii Centrale Electrice, Instalatii Sanitare, Boilere, Panouri Solare, Radiatoare, Statii de Tratare a apei, centrale termice, centrale electrice, executa instalatii sanitare, boilere, panouri solare, radiatoare, ventiloconvectoare, hidrofoare si statii de pompare, automatizari camera centralei si statii de pompare, instalatori experti repara instalatii sanitare, termice, sanitare-termice,instalatori experti monteaza instalatii scurgeri si canalizari,instalatori monteaza centrale termice, centrale electrice, instalatii sanitare, boilere, panouri solare, instalatori experti efectueaza studii energetice si aplica solutii pentru imbunatatirea randamentului energetic la instalatiile existente. Lucrarile sunt de cea mai buna calitate si oferim garantie,instalatori ingineri experti.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina