Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 27


 • 0RON

  Mobila bucatarie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm si PFL melaminat grosime 4 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Mobila de bucatarie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Mobila de bucatarie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Mobila bucatarie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Mobila de bucatarie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Bucatarie Liliana realizata la comanda, din PAL melaminat de 18 mm si prevazuta cu masa rabatabila.

 • 0.00EUR

  Picior mobila bucatarie 20x40x60 mm - finisaj aluminiu

 • 1RON

  Mobila de bucatarie 3D PRO 01 Proiectele 3D de realizeaza gratuit pentru cei ce aleg sa faca mobilierul cu noi.

 • 1RON

  Calitatea si rafinamentul cu care sunt lucrate piese de mobilier fac ca acestea sa se integreze perfect in locuinta dumneavoastra. Bucataria Raisa este realizata pentru a va oferi un spatiu generos de stocare, incat fiecare obiect va avea locul lui. Materialul din care a fost realizata mobila de bucatarie este pal melaminat de 18mm si mdf de 18mm. Blatul termorezistent are o grosime de 28mm. Accesoriile sunt de cea mai buna calitate importate Germania si Italia.

 • 1RON

  Bucataria Mona este realizata din pal melaminat de 18 mm, finisaj mahon si rosu lucios, cant ABS de 2mm si 0,4 mm, blat termorezistent finisaj gri. Accesoriile folosite la mobilier sunt: balamale si glisiere Blum import Austria, picurator aluminiu cu tavita din plastic dur detasabila, inaltator aluminiu, picioare metalice reglabile, cos jolly, geam sablat cu rama din aluminiu, chiuveta inox, manere metalice, pistoane cu gaz, plita electrica, cuptor electric. Usile corpurilor superioare sunt sustinute in balamale dar si in pistoane cu gaz pentru a fi posibila rabatarea usilor. Corpul pe colt a fost realizat pentru a nu pierde din spatiul bucatariei precum si pentru o imbinare perfecta a celorlalte corpuri.Spatiul din interior este despartit de o polita fixa ce va permite mai mult spatiu in corp. Usa cu dubla deschidere pentru corpul pe colt al mobilierului va ofera posibilitatea de a va putea folosi cu usurinta de spatiul oferit. Intre corpurile inferioare ale mobilierului pentru bucatarie se pot incorpora diferite aparate electrocasnice: masina de spalat vase, masina de spalat rufele, cuptoarele electrice, aragaz.

 • 1RON

  Daca va doriti ceva nou in locuinta dumneavoastra, este timpul sa va achizitionati o mobila de bucatarie personalizata. Compania noastra realizeaza la comanda orice tip de mobila personalizata de uz casnic sau comercial. Dimensiunile pieselor de mobila vor stabilite impreuna cu fiecare client in parte iar designul si calitatea mobilei se gasi in orice locuinta. Materialele din care se pot executa piese de mobila este pal melaminat si mdf de diferite grosimi si diferite culori.

 • 1RON

  Mobila de bucatarie este un necesar pentru orice gospodina, aceasta poate fi realizata in diferite forme si finisaje. Spatiul din bucataria dumneavoastra va ajuta sa alegeti varianta cea mai potrivita a mobilei. Piesele de mobilier pot fi imbunatatite cu diferite accesorii care sunt utile si practice in orice locuinta. Materialul folosit in realizarea mobilierului este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 28mm. Accesorii: manere metalice, picioare din plastic dur, plinta aluminiu, balamale si glisiere FGV import Italia, inaltator aluminiu, bara metalica fi 25, suport pentru fructe si pahare din inox, geamuri sablate, spoturi, pistoane cu gaz..

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina