Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 9


 • 0RON

  Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

 • 0RON

  Mobila de sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

 • 0RON

  Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

 • 0RON

  Mobila de sufragerie la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.

 • 0RON

  Mobila sufragerie la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. Accesorii): balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu.

 • 1600RON

  MOBILIER LIVING-PAL IASOMIE + REDWOOD;dim.2,5 m Se executa la comanda din orice nuanta din PAL(usi MDF) Accesorii de calitate ; cant ABS-integral Corespunzator cu dimensiunile dorite de dvs.-cereti actualizarea pretului

 • 1790RON

  Sufragerie la comanda din PAL melaminat de 18 mm Kronospan, Interspan, Lesna sau Egger Austria. Cant ABS 2 mm si 0.4 mm REHAU sau KANTEX, import Germania. Elemente de cuplare – ascunse – demontabili metalici. Finisaje diverse culori – la alegerea clientului dintr-un catalog de mostre. Accesorii de cea mai buna calitate Blum si Hafele, import Austria si Germania. Sunati acum pentru mobilier de sufragerie la comanda !

 • 2100RON

  MOBILIER LIVING-;dim.2,5 m Se executa la comanda din orice nuanta din PAL(usi MDF) Accesorii de calitate ; cant ABS-integral Corespunzator cu dimensiunile dorite de dvs.-cereti actualizarea pretului

 • 799RON

  COD 608 Comoda TV stejar partial masiv Program BRIVE realizat din lemn de stejar partial furniruit, finisaj antichizat, ambalat partial demontat, livrabil prin posta rapida. Origie Romania Pret cu TVA valabil pentru COD 608 Comoda TV http://henke.shopmania.biz

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina