Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 3


 • 1RON

  Alte obiecte promotionale sunt si articolele din piele naturala sau sintetica. Aceste obiecte se pot personaliza foarte bine fie prin serigrafie sau tampografie, fie ci timbru sec sau folio. Si in aceasta categorie de articole puteti gasi foarte foarte multe modele de serviete, portofele, mape A4 sau A5 fie din piele naturala fie din piele sintetica. Pentru mai multe detalii si informatii, va rugam sa VIZITATI site - ul original www.mille.ro sau CONTACTATINE SI NU VETI REGRETA. VA ASTEPTAM.

 • 50RON

  Portofelele se pot personaliza cu una dintre pozele dvs. preferate. Acestea sunt confectionate din piele artificiala. Dimensiunile portofelului sunt : 11.7 x 10 cm. Suprafata personalizabila este de: 11.7 x 8.5 cm. Pentru a putea face comanda de un portofel personalizat este necesar sa incarcati imaginea dvs. si apoi sa adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Ne puteti comanda si online folosind sectiunea \\\" Comanda Online \\\"  

 • 55RON

  Portofelele se pot personaliza cu una dintre pozele dvs. preferate. Acestea sunt confectionate din piele ecologica Dimensiunile portofelului sunt : 18.5 x 10 cm. Suprafata personalizabila este de: 18.5 x 8.3 cm. Pentru a putea face comanda de un portofel personalizat este necesar sa incarcati imaginea dvs. si apoi sa adaugati produsul in cosul de cumparaturi.  

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina