Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 4


 • 0.5EUR

  Curatenie Totala-pretul cel mai scazut

 • 1RON

  3D COM SERV va ofera o gama larga de servicii de curatenie, care cu siguranta va vorsatisface si cele mai exigente cerinte, preturile fiind accesibile tuturor (se stabilesc in functie de dimensiunea suprafetelor, necesarul de personal, complexitatea serviciilor prestate si, daca este cazul, periodicitatea cu care se executa). Serviciile oferite: -curatenie profesionala geamuri -curatenie birouri si spatii comerciale (sedii banca, cabinete medicale, restaurante,baruri, cabinete medicale, etc) -curatenie vile, apartamente, locuinte -curatenie de intretinere (curatat, spalat covoare, mochete) -curatat tapiterie -curatenie dupa constructor -curatenie inainte/dupa evenimente (petreceri, targuri, expozitii)lustruire parchet, gresie, linoleum -curatenie industriala (hale de productie, depozite, sali de sport, etc)

 • 1RON

  DaPROM SERV – Ramnicu Valcea ofera servicii si sisteme profesionale de curatenie companiilor si persoanelor fizice din judetul Valcea, incepand cu anul 2004, la cel mai bun raport calitate-pret. · Curatenie generala, ocazionala sau periodica, pentru birouri, institutii, spatii comerciale si de productie ; · Curatenie in locuinte particulare si servicii de menaj ; · Curatenie finala dupa constructor sau reamenajare ; · Intretinere periodica a oricarui tip de spatiu ; · Furnizam solutii profesionale pentru igiena si curatenie conform normelor europene: dispensere hartie si sapun, uscatoare de maini, cosuri de gunoi si europubele pentru colectarea selectiva, odorizante automate, precum si o gama completa de consumabile (prosoape hartie, detergenti, sapun lichid etc).

 • 1RON

  Curatenia este un element cheie in orice casa, dar este grea, dureaza mult si ia din timpul petrecut cu familia ta. - Cea mai buna solutie este sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie. Noi iti putem oferi o gama variata de servicii, lasandu-ti tie posibilitatea sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante pentru tine : timpul petrecut cu familia in caldura caminului, petreceri cu prieteni, pregatiri de sarbatori, reamenajari ale design-ului caminului tau. De ce sa stai cu grija curateniei dupa o petrecere, sau a curateniei generale, de zi cu zi, de dupa constructor, sau a curateniei dupa distractia celor mici ? Grija asta o avem noi. Curatenia nu este un lux ci o necesitate vitala pentru o viata sanatoasa pentru tine si familia ta.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina