Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 16


 • 1RON

  Echipa cu experienta in domeniul montarii deck-ului( parchet de exterior), placari terase, piscine, terenuri de golf, paliere, scari exterioare, pontoane, verande, spatii de joaca, etc.Oferim garantii la lucrarile efectuate si profesionalism. Folosim scule si utilaje de ultima generatie.Oferim consultanta si solutii tehnice adegvate fiecarei suprafete care necesita lucrare.

 • 1RON

  Vindem dusumea terase WPC (wood polymer composit) diferite esente. - 70% lemn, 30% polymeri mixati ce permit utilizarea la exterior a acestui mixt; - combinatia dintre lemn si polymer asigura o lunga durata de viata; - nu prezinta noduri sau aschii; - doua fete (una fina si una cu caneluri antialunecare; - culoare uniforma pe toata suprafata; - usor de instalat, cu clipsuri, fara suruburi vizibile; - rezistenta mare; - simplu de curatat cu apa sau cu jet de apa sub presiune; - nu necesita intretinere; - dimensiuni: 21 x 145 x 3000.

 • 1EUR

  Copertina verticala cu cadru este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploie, zapada, vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc. Plasticul transparent se poate Incadra intr-o caseta de aluminiu avand pe lateral, in interiorul aluminiului, peri ce asigura o etansitate intre spatiu de afara si cel de interior. Acoperirea Suprafetelor verticale pentru a le proteja de expunerea la soare si la vant a dus la aparitia necesitatii unor sisteme autonome verticale de umbrire. Aspectuos, discret, functional, cu posibilitate de utilizare a unei folii transparente, a unui voal perforat sau simplu ca mijloc de acoperire în functie de particularitatile spatiului. Manual sau cu motor. Autonom sau in combinatie cu pergola. Oricum este folosita, aceasta constructie infrumuseteaza spatiul, iar în combinatie cu pergola ofera o solutie completa de acoperire si protectie.

 • 1000EUR

  Pentru inchiderea unei terase sau foisor recomandam un sistem rulabil destinat protectiei contra vantului, ploii sau soarelui din material transparent sau semitransparent . www.artesctc.ro Pana Catalin: 0746269072

 • 108RON

  Aparat pentru curăţat terase TR 23 Curăţă eficient terasele din lemn, piatră, gresie, ciment, etc. Conectat la un aparat de spălare cu presiune, peria circulară se mişcă facilitând o spălare calitativă. Se adaptează extrem de simplu la aparatele de spălare cu presiune marca Einhell HR 160, HR 200 and NHR 130 Date tehnice: Temperatura maximă: 60°C Diametru perie: 234 mm Greutate: 1.8 kg Dimensiune: 440 x 290 x 170 mm Garanţie 12 luni.

 • 1500EUR

  Terasele cu inchideri din sticlă pot fi folosite pe tot parcursul anului. In toamna, soarele straluceste cald pe o terasă cu inchideri din sticlă. Și ce-ar fi mai confortabilă decât sa admiri peisajul de iarnă cu zăpadă din interior? De asemenea, dacă aveți o terasă de sticlă, primăvara sosește înainte. Profilele de aluminiu nu se pot deforma sau umfla. O terasă de sticlă construită pe o fundație solidă va aduce placere pentru multe decenii. www.artesctc.ro 0746269070

 • 166RON

  Kit racire exterioara 6m pentru terase Utilizat pentru racirea exterioara a teraselor, foisoarelor, gradinilor.... - conectare la furtunul de gradina sau la robinet - lungime 6m - tub 6 m cu conectori - clipsuri de prindere - suruburi prindere - duze ceata : 6 buc - duze pivotante 360 grade - pret : 37.13 euro (tva inclus) http://incalzire-electrica-pardoseala.ro/RO/Racire/racire 0723508498 / 0723513342 / 0213455546 office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com

 • 18EUR

  Prevenirea depunerilor de gheata si zapada in interiorul jgheaburilor si a burlanelor. Eliminarea posibilitatii spargerii burlanelor din cauza ghetii. Degivrare_dezghetare jgheaburi, burlane, acoperisuri, terase, alei, trepte, alei auto, rampe garaj.Degivrare_dezghetare conducte.Cabluri degivrare.Cabluri incalzire conducte.Sisteme automate de comanda a cablurilor de degivrare.Pornire automata in caz de inghet. Preturi importator direct. www.degivrare-dezghetare.ro / 0723508498 / 0723513342 / 0213455546 / office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com

 • 20.00RON

  Tesatura impermeabila de culoare crem, folosita pentru acoperirea teraselor Tesatura impermeabila de culoare bej, folosita pentru acoperirea teraselor.Latimea materialului este de 150 cm.Tesatura este peliculizata.Comanda minima este de 20 m.Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia.Pentru a plasa o comanda sau pentru a afla mai multe informatii sunati la numarul de telefon: 0732478433, sau trimiteti un e-mail la adresa :office@tesaturi-textile.roPretul afisat nu contine TVA.

 • 20.00RON

  Tesatura impermeabila de culoare gri, folosita pentru acoperirea teraselor Tesatura impermeabila de culoare gri, folosita pentru acoperirea teraselor.Latimea materialului este de 150 cm.Tesatura este peliculizata.Comanda minima este de 20 m.Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia.Pentru a plasa o comanda sau pentru a afla mai multe informatii sunati la numarul de telefon: 0732478433, sau trimiteti un e-mail la adresa :office@tesaturi-textile.roPretul afisat nu contine TVA.

 • 20.00RON

  Tesatura impermeabila de culoare albastru regal, folosita pentru acoperirea teraselor Tesatura impermeabila de culoare albastru regal, folosita pentru acoperirea teraselor.Latimea materialului este de 150 cm.Tesatura este peliculizata.Comanda minima este de 20 m.Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia.Pentru a plasa o comanda sau pentru a afla mai multe informatii sunati la numarul de telefon: 0732478433, sau trimiteti un e-mail la adresa :office@tesaturi-textile.roPretul afisat nu contine TVA.

 • 20.00RON

  Tesatura impermeabila de culoare bleumarin, folosita pentru acoperirea teraselor Tesatura impermeabila de culoare bleumarin, folosita pentru acoperirea teraselor.Latimea materialului este de 150 cm.Tesatura este peliculizata.Comanda minima este de 20 m.Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia.Pentru a plasa o comanda sau pentru a afla mai multe informatii sunati la numarul de telefon: 0732478433, sau trimiteti un e-mail la adresa :office@tesaturi-textile.roPretul afisat nu contine TVA.

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina