Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE OCEANIA.RO

Data ultimei revizuiri: 05 Martie 2010

Clauze generale

Ati accesat pagina www.Oceania.ro - o platforma web de listare de produse si servicii care are ca scop intermedierea comunicarii dintre vanzatori si cumparatori, adresata persoanelor fizice si/sau juridice interesate sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze produse si servicii.

Oceania.ro (numit in cele ce urmeaza si “Site-ul” sau “Oceania”).

Denumirea “Utilizator” va fi folosita pentru a descrie o persoana, fizica sau juridica, care in nume propriu sau in numele entitatilor pe care le reprezinta, acceseaza, se inregistreaza si utilizeaza functionalitatile Site-ului, indiferent daca este doar inregistrata sau este client platitor al unuia dintre serviciile noastre.

Termenii si conditiile de utilizare (sau “Acordul”) descriu modul in care se utilizeaza pagina web Oceania identificat cu www.Oceania.ro si contin reguli obligatorii, aplicabile oricarei persoane fizice sau juridice care utilizeaza serviciile Site-ului.

Aplicarea si Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin utilizarea si/sau vizitarea Site-ului incluzand tot continutul pus la dispozitie prin intermediul domeniului Oceania.ro, Utilizatorul este de acord cu acesti Termeni si conditii. Acest Acord se incheie intre Dvs, in calitate de utilizator al Site-ului si Oceania.

Oceania isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara a notifica expres si prealabil utilizatorii sai, orice modificare avand efect din momentul postarii pe Site. Va rugam sa revedeti periodic termenii si conditiile de utilizare pentru a fi informati in legatura cu eventualele modificari. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Oceania.ro.

Prezentul Acord se aplica tuturor Serviciilor si a celor platite (definite mai jos) oferite prin intermediul siteu-lui Oceania.ro, aceasta venind in completarea termenilor si conditiilor de utilizare a fiecarui Serviciu. Daca totusi intre prevederile acestui Acord si termenii si conditiile unui serviciu apare un conflict sau o incompatibilitate, acesta va fi rezolvat pe o cale favorabila pentru Oceania.ro si/sau afiliatii sai. Daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se poate rezolva, se vor aplica termenii si conditiile care reglementeaza respectivul Serviciu.

Serviciile platite – sunt acele servicii pentru care Oceania.ro percepe anumite taxe. Accesul la Oceania.ro este oferit gratuit tuturor utilizatorilor site-ului, insa anumite zone sau servicii ale site-ului pot fi accesate doar de catre acei Utilizatori care achita si confirma plata inregistrandu-se printr-un procedeu specific Serviciilor Platite. Accesarea si folosirea acestor servicii se afla sub incidenta unor termeni si conditii suplimentare care sunt listate in paginile unde sunt prezentate Serviciile platite si vin in completarea prevederilor prezentului Acord.  

Oceania.ro isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau de a refuza furnizarea Serviciilor Platite catre anumiti utilizator in scopul protejarii intereselor sale.
    
Utilizatorii Oceania.ro

Site-ul Oceania.ro poate fi accesat in mod gratuit de catre oricine are o conexiune de internet functionala (Utilizatori Generali), simpla navigare in paginile acestuia nefiind conditionata de crearea unui cont de utilizator pe Site. Totusi, pentru a beneficia de anumite servicii si caracteristici ale siteului, va trebui sa va inscrieti ca Utilizator Inregistrat.

Toti utilizatorii (si cei generali si cei inregistrati) consimt cele de mai jos si sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video clipuri, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site (“Continutul Oceania”) in scopul revanzarii sau redistribuirii Continutului Oceania.ro, corespondentei in masa (incluzand fara a ne limita la: e-mail, mesaje textuale, posta), desfasurarii unei afaceri concurente cu Oceania.ro sau exploatarii comerciale in orice alt fel a Continutului Oceania.ro.

Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca sau sa lanseze orice fel de sistem automat, incluzand fara a ne limita: “roboti”, “spiders”, “offline readers” etc, care sa acceseze Site-ul trimitand mai multe cereri catre serverele Oceania decat ar putea trimite o fiinta umana intr-o perioada de timp utilizand un browser web conventional. Totusi, Oceania.ro permite operatorilor unor motoare de cautare publice sa foloseasca spiders pentru a copia continut de pe site cu scopul unic de a genera indici de cautare publici pentru acest continut, insa nu arhive sau copii cache ale continutului. Oceania.ro isi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie in mod general, fie in cazuri specifice.

Codul informatic care sta la baza Site-ului si a Serviciilor oferite este proprietatea Oceania.ro. Utilizatorul este de acord sa nu copie, modifice, inchirieze, licentieze, imprumute, vanda, atribuie, distribuie, intervina sau sa transfere in orice alt fel drepturile asupra codului cu care s-a construit Site-ul. Utilizatorul este de acord sa nu modifice codul care sta la baza Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la, scopul de a obtine acces neautorizat la Oceania.ro

Partile din Continutul Oceania.ro care sunt oferite sau postate de catre terti (“Continutul Tertilor”) nu apartin Oceania.ro si nu sunt controlate de catre aceasta. Oceania.ro nu isi asuma responsabilitatea privind continutul postat de utilizatori anonimi, utilizatori inregistrati sau clienti ai Oceania.ro. Oceania.ro nu este responsabila de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea Continutului Tertilor si va fi exonerata in fata oricarui utilizator care foloseste Continutul Tertilor.

Oceania.ro poate permite accesul Utilizatorilor la continutul, produsele sau serviciile oferite de terti prin hyperlink-uri (sub forma de cuvinte, sigle, canale sau altele) catre asemenea pagini ale Tertilor. Utilizatorii au responsabilitatea de a citi termenii si conditiile si/sau politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le utiliza. Oceania.ro nu detine, nu controleaza si nu este responsabila de continutul, produsele sau serviciile disponibile pe respectivele pagini ale Tertilor.

Oceania.ro are dreptul sa limiteze, sa refuze sau sa acorde un acces diferit la Site si la caracteristicile lui pentru diferiti Utilizatori sau sa schimbe caracteristici, sa introduca altele noi, fara notificare prealabila. Oceania.ro nu este responsabila pentru eventualele efecte negative asupra activitatii/afacerii sau pierderi cauzate de incapacitatea Utilizatorului de a folosi Site-ul total sau partial datorata acestor refuzuri/limitari/modificari. De asemenea, Oceania nu raspunde pentru intarzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia si pentru daune (directe, indirecte, de consecinta sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.

Oceania nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site-ul www.oceania.ro cat si pe site-urile Tertilor cu care Oceania desfasoara colaborare si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

Utilizatorii Inregistrati - pentru a putea folosi cateva din optiunile Site-ului Utilizatorul va trebui sa se inregistreze/sa-si creeze un cont. Utilizatorul trebuie sa ofere informatii corecte, reale, actuale si complete in formularul de inregistrare. De fiecare data cand aceste informatii se schimba, utilizatorul trebuie sa actualizeze datele personale din contul de pe Oceania.ro. Utilizatorul nu poate folosi contul si parola altui utilizator fara permisiunea acestuia si este responsabil de confidentialitatea datelor sale de autentificare (nume de utilizator si parola). Utilizatorul este de acord sa anunte Oceania.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului si parolei sale si de orice problema de securitate. Utilizatorul trebuie sa stie ca, daca nu va face operatiunea de iesire din cont la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a Site-ului, poate determina folosirea neautorizata a contului/conturilor sale. Oceania.ro nu este responsabil de orice pierdere sau alterare care ar putea rezulta in urma nerespectarii recomandarilor de mai sus.

Pentru a putea sa-si creeze un cont pe Oceania.ro, Utilizatorul va trebui sa ofere cateva date personale precum: nume si prenume, data nasterii, orasul unde locuieste, adresa de mail, sexul, profesia si alte informatii optionale. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a va informa in legatura cu datele pe care le culegem si felul in care le utilizam. Completarea formularului de inscriere va ofera statutul de Utilizator Inregistrat al Oceania.ro. Oceania.ro va deschide un cont (“Cont”) pentru fiecare Utilizator Inregistrat iar acesta din urma va primi un nume de utilizator (“ID de Utilizator”) si o parola (“Parola”) pentru a accesa contul.

Ca Utilizator Inregistrat al Oceania.ro intelegeti ca orice text, link, fotografie sau alt tip de continut public pe Site devine public, cu exceptia datelor personale pe care alegeti sa le mentineti private prin optiunile Site-ului.

Oceania.ro pune la dispozitie gratuit un singur Cont de Companie de firma. Pentru fiecare cont suplimentar trebuie platita o taxa suplimentara. Orice cont suplimentar creat fara plata taxei suplimentare va fi sters fara o notificare prealabila.Oceania.ro asigura un cont de posta electronica asimilat cu spatiu limitat pentru ca Utilizatorul sa schimbe mesaje cu alti utilizatori ai Site-ului (“Contul de Email”). Utilizatorul este responsabil pentru continutul mesajelor comunicate prin Contul de Email, precum si pentru consecintele acestor mesaje.

Daca Utilizatorul Inregistrat este persoana juridica, atunci trebuie sa respecte anumite conditii:
a. sa aiba autoritatea de a supune societatea acestui Acord;
b. sa mentioneze in formularul de inregistrare adresa principalului loc de desfasurare a activitatii societatii;
c. sa ofere informatii adevarate, exacte, actuale si complete privind persoana juridica in formularul de inregistrare.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii, Utilizatorul Inregistrat este de acord ca Oceania.ro sa introduca datele sale personale in baza de date proprie.

Fara a ne limita la cele mentionate mai jos, Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca Site-ul pentru urmatoarele scopuri:
    * Defaimarea, abuzul, hartuirea, amenintarea sau orice alta violare a drepturilor legale ale altor persoane;
    * Publicarea, postarea, incarcarea, corespondenta electronica, distribuirea sau diseminarea oricarui continut cu caracter nepotrivit, profan, defaimator, obscen, indecent ilegal sau care incalca drepturile altor persoane;
    * Transmiterea de fisiere care contin virusi, fisiere viciate sau programe si software asemanatoare care ar putea distruge sau afecta operarea normala a computerului altei persoane, a Site-ului nostru, a software-ului sau hardware-ului, a echipamentelor de telecomunicatii;
    * Transmiterea scheme piramidale, spam, sau scrisori in lant;
    * Descarcarea unor fisiere despre care utilizatorul stie sau se considera normal sa stie ca nu pot fi obtinute in acest fel;
    * Falsificarea si stergerea insemnelor de autor, notificari legale, sau marci care atesta originea sau sursa software-ului sau a altui material;
    * Restrictionarea sau impiedicarea accesului unui alt utilizator la orice sectiune publica a Site-ului;
    * Colectarea sau/si pastrarea informatiilor personale despre alti Utilizatori;
    * Interventia sau subminarea activitatii site-ului, serverelor si retelei noastre;
    * Asumarea unei alte identitati decat cea legala, incluzand, dar fara a se limita la, reprezentanti Oceania.ro sau fals in declaratii in ceea ce priveste afilierea utilizatorului la o persoana sau o entitate;
    * Falsificarea antetelor sau a datelor de identificare in scopul ascunderii sursei continutului transmis prin intermediul Site-ului sau manipularea prezentei pe Site-ului nostru;
    * Intreprinderea oricarei actiuni care impune o incarcare nerezonabila si disproportionata a infrastructurii Site-ului;
    * Implicarea in orice tip de activitate ilegala.

Oceania.ro poate oricand suspenda sau anula un Cont de Utilizator Inregistrat sau un Cont de Email cu notificare prealabila de 24 de ore. Nu este necesara notificarea pentru suspendare/anulare in urmatoarele cazuri:
a) conform deciziei Oceania.ro, Utilizatorul Inregistrat incalca prevederile prezentului Acord;
b) Oceania.ro are motive sa creada ca informatiile oferite de un Utilizator inregistrat nu sunt reale, exacte, actuale ori complete;
c) Oceania.ro considera ca actiunile Utilizatorului Inregistrat pot cauza pierderi financiare sau urmari legale nefavorabile asupra respectivului Utilizator Inregistrat sau Oceania.ro si afiliatilor sai.
d) Utilizatorul promoveaza sau tranzactioneaza produse pornografice, jocuri de noroc (poker, loto prono...), bauturi alcoolice, tigari, droguri, obiecte religioase  sau superstioase fara acordul scris prealabil din partea Oceania.ro

Utilizatorul Inregistrat nu este autorizat sa vanda, sa incerce sa vanda, sa ofere spre vanzare, sa dea sau sa transfere un Cont, ID de Utilizator sau Parola catre un tert fara acordul prealabil scris al Oceania.ro. Oceania.ro poate suspenda sau anula Contul unui Utilizator Inregistrat sau al destinatarului transferului in caz de vanzare, oferta de vanzare, oferta sau transfer care incalca prevederea de mai sus.

Oceania.ro are dreptul sa refuze inregistrarea sau emiterea Contului si /sau a Contului de Email, a ID-ului de Utilizator si Parolei unui Utilizator daca:
- crede ca accesul respectivului Utilizator pe site poate dauna intereselor sau imaginii Oceania
- crede ca respectivul Utilizator are intentia de a defaima, abuza, hartui, ameninta sau viola in orice alt fel drepturile legale ale altor persoane si Utilizatori;
- numele de utilizator sau date furnizate in formularul de inregistrare care vor deveni publice au un caracter nepotrivit, profan, defaimator, obscen, indecent.

Utilizatorii care Publica Informatii pe Oceania.ro.

Numai un Utilizator Inregistrat poate posta informatii pe Oceania.ro folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul Site-ului.
Oceania.ro permite postarea de continut incluzand, dar fara a se limita la fotografii, text, comentarii, mesaje scrise si gazduirea, impartasirea si/sau publicarea acestui continut. Utilizatorul intelege ca indiferent daca aceste postari sunt sau nu publicate, Oceania nu garanteaza confidentialitatea acestora.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru postarile sale si de consecintele publicarii lor. Utilizatorul declara si garanteaza ca detine drepturile, licentele si permisiunile necesare pentru a utiliza si autoriza Oceania.ro sa foloseasca acest continut. Drepturile de autor, drepturile de marca, comercializare, patentele si alte drepturi personale si de proprietate legate de materialele sau de informatiile expuse pe Site, incluzand, dar fara a se limita la, drepturile de personalitate si de intimitate, cele legate de produsele oferite sau expuse pe Site sunt numite aici « Drepturile Tertilor ». Fiecare Utilizator se angajeaza si isi asuma raspunderea ca materialele sau informatiile pe care le expune pe Site sau autorizeaza Oceania.ro sa le prezinte si ca produsele aratate nu incalca Drepturile Tertilor sau sunt expuse cu permisiunea celor care detin drepturile de proprietate respective. Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza ca a obtinut dreptul de a fabrica, oferi, vinde, importa si distribui produsele pe care le ofera si le expune pe Site si ca fabricarea, oferta, vanzarea, importul si/sau distribuirea acelor produse nu incalca nici un Drept al Tertilor.

Oceania.ro nu isi aroga drepturile de proprietate asupra continutului postat de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, prin publicarea continutului in sectiuni deschise publicului nerestrictionat, Utilizatorul ofera Oceania.ro dreptul ne-exclusiv si gratuit de a utiliza, distribui, reproduce, modifica, adapta, afisa acel continut pe site si pe alte formate sau canale media in legatura cu numele si site-ul Oceania.ro cu scopul de a prezenta sau promova Site-ul. Acest drept exista atat timp cat continutul respectiv exista pe Site si inceteaza in momentul in care utilizatorul sau Oceania.ro sterge continutul de pe Site.

Fiecare Utilizator se angajeaza si garanteaza sa:
- ofere informatii reale, exacte, actuale si complete pentru a fi afisate de Oceania.ro pe Site;
- sa intretina si sa modifice prompt toate informatiile pentru a ramane reale, exacte, actuale si complete.

In legatura cu publicarea continutului, Utilizatorul este de acord sa NU:
* publice materiale care sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala, contracte de confidentialitate sau alte drepturi de proprietate terte, decat daca Utilizatorul este proprietarul acelor drepturi sau are permisiunea proprietarului de drept sa posteze acele materiale si sa acorde Oceania.ro toate drepturile pe care le are;
* publice informatii false sau interpretari deformate care ar putea afecta Oceania si orice alt tert;  
* publice materiale care sunt ilegale, obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, abusive, calomnioase, care instiga la ura, care aduc ofensa unei rase sau etnii sau care incurajeaza un comportament ce poate fi considerat fapta criminala, incalca drepturi civile sau are un continut nepotrivit in orice alt fel;
* promoveze sau sa faca oferte de vanzare sau cumparare pentru produse pornografice, bauturi alcoolice, tigari, obiecte religioase fara acordul scris din partea Oceania.ro
* foloseasca identitatea altei persoane;
* transmita informatii necorespunzatoare, false sau care induc in eroare sau care fac parte dintr-o tentative de fraudare a Oceania.ro si a utilizatorilor Site-ului;
* publice oferte frauduloase, sa ofere spre vanzare obiecte contrafacute sau furate, a caror comercializare este interzisa de legile in vigoare, sau sa promoveze alte activitati ilegale;
* ofere spre vanzare produse si servicii care incalca sau incurajeaza incalcarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale vreunui tert sau alte Drepturi ale Tertilor;
* incalce legi in vigoare, statute, ordonante sau regulamente (inclusiv pe cele privind exportul, protectia consumatorului, concurenta incorecta, anti-discriminarea sau falsa publicitate);
* faca comunicari defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare;
* ofere produse cu caracter sexual, pornografic/erotic; sau produse ce contin cuvinte sau imbinari de cuvinte de acest gen;
* promoveze discriminarea rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta;
* publice continut care reprezinta publicitate neautorizata sau hartuire, invadeaza intimitatea cuiva sau incurajeaza conduita infractionala, daunele civile sau incalca in alt mod legea sau regulamentele;
* propune sau solicita afaceri vreunui Utilizator in legatura cu o activitate comerciala concurenta cu Oceania.ro;
* transmita virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune, interfereaza cu, intercepteaza sau expropriaza sisteme software si hardware, date sau informatii personale; utilizatorii care submineaza, care violeaza sau incearca sa violeze securitatea Site-ului sau securitatea sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;
* cauzeze in alt mod daune pentru Oceania.ro sau afiliatii sai;

Oceania nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul publicat de Utilizator, nici pentru mesajele, produsele, serviciile si ofertele publicate prin intermediul site-ului. Oceania nu permite activitati care incalca drepturile de proprietate intelectuala pe site sau care sunt considerate nepotrivite prin prisma obligatiilor Utilizatorilor prezentate anterior. Oceania isi rezerva dreptul de a sterge continutul publicat de Utilizator fara instiintare prealabila daca se constata incalcari ale acestor Termeni si Conditii. De asemenea, Oceania va inchide accesul utilizatorului daca acesta are incalcari repetate ale Termenilor si Conditiilor. Se considera incalcare repetata atunci cand un utilizator este notificat privind activitatea ofensatoare de cel putin doua ori sau i-au fost sterse postari de pe site de cel putin doua ori datorita continutului neadecvat. Oceania isi rezerva dreptul de a decide daca activitatea pe site a Utilizatorului este in concordanta cu acesti Termeni si Conditii in cazul incalcarilor care nu implica drepturi de proprietate intelectuala, cum ar fi (dar fara a se limita la): pornografie, obscenitati, material defaimator sau dimensiuni excesive. In aceste cazuri, Oceania poate sterge continutul si/sau contul utilizatorului in orice moment, fara notificare prealabila.

Oceania.ro isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile guvernamentale, cu detectivii particulari si/sau tertii prejudiciati in investigarea actiunilor infractionale sau civile. In plus, Oceania.ro poate dezvalui identitatea Utilizatorului si informatiile de contact, daca organismele guvernamentale, judiciare sau un tert prejudiciat o cer, sau ca urmare a unor procese legale, Oceania.ro nefiind raspunzator pentru prejudicii, iar Utilizatorul nu va pretinde daune de la Oceania.ro pentru aceste dezvaluiri. Utilizatorul accepta ca Oceania.ro nu are nici o raspundere fata de el si pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in aceasta sectiune, iar Utilizatorul isi asuma riscul ca Oceania.ro sa intreprinda asemenea actiuni.

Utilizatorul este de acord ca, prin accesarea si utilizarea Oceania.ro, exonereaza de raspundere si declara ca nu va actiona in justitie Oceania.ro cu privire la orice pretentie, fie si ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului şi/sau cu privire la orice pierdere (directa sau indirecta), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala inclusiv cheltuieli de judecata sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Site ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Tranzactiile dintre Utilizatori

Oceania.ro pune gratuit la dispozitia utilizatorilor o platforma electronica pentru schimbul de informatii si tranzactii intre cumparatori si furnizorii de produse si servicii. Ca urmare, Oceania.ro nu detine controlul si nu este raspunzatoare pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site, pentru corectitudinea sau actualitatea informatiilor schimbate sau pentru capacitatea furnizorilor de a pune la dispozitie produsele/serviciile sau a cumparatorilor de a achizitiona.

Oceania.ro avertizeaza utilizatorii cu privire la riscurile de tranzactionare cu persoane rau intentionate. In acest sens, Oceania.ro foloseste mai multe tehnici de verificare a exactitatii si corectitudinii informatiilor pe care utilizatorii le furnizeaza cand se inregistreaza pe Site. Totusi, deoarece verificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Oceania.ro nu poate confirma identitatea fiecarui utilizator. Va recomandam sa folositi atat diversele instrumente disponibile pe Site cat si alte surse publice pentru a verifica partenerii Dvs de tranzactie.

Ca Utilizator al Oceania.ro va asumati riscul pentru tranzactiile de vanzare - cumparare efectuate pe Site, precum si riscul de dauna sau prejudiciu de orice natura care ar putea avea loc ulterior finalizarii tranzactiei. Aceste riscuri includ, fara a se limita la, produse defecte, imagine falsa a produselor sau a serviciilor, calitate necorespunzatoare, fraude, produse ilegale, intarzierea livrarii sau a platii tranzactiei, preturi inexacte, incalcarea garantiei, incalcarea contractului si accidentele de transport. In situatiile in care fabricarea, importul/exportul, distributia, ofertarea, cumpararea/vanzarea si folosirea produselor sau a serviciilor oferite/prezentate pe Site incalca Drepturile Tertilor, Utilizatorul este unicul responsabil sa suporte costurile legate de apararea in justitie sau alte cheltuieli privind reclamatiile tertilor cu referire la Drepturile Tertilor sau sa raspunda la pretentiile vreunei parti privind protejarea drepturilor reclamate si la cereri ale reclamantilor Drepturilor Tertilor. Aceste riscuri includ si situatiile in care consumatorii/cumparatorii/utilizatorii finali ai produselor si serviciilor tranzactionate sau altii reclama prejudicii sau pagube suferite din cauza produselor si serviciilor obtinute prin utilizarea Site-ului si emit reclamatii in urma folosirii acestor produse. Aceste riscuri poarta numele de “Riscurile Tranzactiei”. Utilizatorul exonereaza Oceania.ro de orice raspundere pentru daune, pagube, costuri, prejudicii, probleme sau perturbari ale afacerii sale de orice fel care rezulta din sau sunt legate de Riscurile Tranzactiei.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru conditiile tranzactiilor facute prin intermediul Oceania.ro (plata, garantii, expediere, taxe, comisioane, amenzi, permise, manipulare, transport, depozitare etc). Utilizatorul exonereaza Oceania.ro (angajatii sai) de orice reclamatii, cereri, procese, proceduri, costuri, cheltuieli si daune ce ar putea rezulta dintr-o disputa cu alt Utilizator ca parte a unei tranzactii.

Proprietatea Intelectuala

Site-ul www.Oceania.ro impreuna cu informaţiile expuse, structura si codul informatic al Oceania.ro, incluzand, dar nelimitându-se la, marci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc sunt proprietatea Oceania.ro si sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marca inregistrata şi de drepturile de proprietate intelectuala.
Continutul sau grafica Oceania.ro nu pot fi reproduse/stocate fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii care opereaza Oceania.ro

Oceania respecta drepturile de proprietate intelectuala ale tertilor si interzice utilizatorilor incarcarea, postarea sau transmiterea prin alta cale prin intermediul Site-ului a unor materiale care incalca drepturile de proprietate ale altor persoane fizice si juridice. Oceania.ro va verifica toate incalcarile drepturilor de proprietate semnalate pe Site si va inlatura fara nici un preaviz acel continut care se dovedeste a fi postat sau distribuit ilegal. Pentru a face o notificare in acest sens, va rugam sa ne furnizati urmatoarele date:
- o semnatura fizica sau electronica a proprietarului dreptului de autor sau a persoanei care il reprezinta;
- o descriere a materialului protejat de drepturi de autor care au fost incalcate;
- o descriere a materialului care incalca drepturile de autor suficient de detaliata ca sa permita Oceania.ro sa identifice materialul;
- informatii de contact ale solicitantului, incluzand adresa, numar de telefon si email;
- o declaratie ca aveti motive serioase sa credeti ca utilizarea materialului vizat pe Site nu este autorizata de catre proprietarul drepturilor de autor, de reprezentantii sai sau de lege;
- o declaratie ca informatiile din notificare sunt corecte si, cunoscand riscul implicat de o declaratie falsa, ca sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului drepturilor de autor.

Notificarile pot fi trimise la http://www.oceania.ro/contact


Limitarea Raspunderii

Toate informatiile, produsele si serviciile de pe Oceania.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor “ca atare”, fara nici un fel de garantii. De asemnea Oceania.ro nu ofera nici un fel de garantie privind functionarea, siguranta, calitatea, durabilitatea, performanta, acuratetea informatiilor, produselor si serviciilor Tertilor, sau ca fabricarea, importul/exportul, distributia, oferta, expunerea, cumpararea/vanzarea si utilizarea produselor sau a serviciilor oferite sau prezentate pe Site nu incalca drepturile Tertilor. Oceania.ro si reprezentantii sai NU garanteaza veridicitatea: informatiilor, sugestiilor sau sfaturilor obtinut prin intermediul Site-ului; a produsele tranzactionate sau promovate prin intermediul Site-ului sau prin hiperlinkuri. Orice astfel de garantii, angajamente, conditii, intreprinderi si termeni din partea Oceania.ro se exclud.
 
Utilizatorul intelege si este de acord ca este singurul responsabil pentru descarcarea sau obtinerea unor materiale si informatii prin intermediul Site-ului in cazul in care acestea ar cauza prejudicii sistemului informatic sau pierderea unor date.

Oceania.ro sau reprezentantii sai nu sunt in nici un fel responsabili fata de Utilizatori pentru pierderi, reclamatii, daune (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) legate de utilizarea Site-ului sau a serviciilor Oceania sau de nerespectarea Termenilor si conditiilor de fata.

Sub nici o forma, Oceania.ro si reprezentantii sai nu vor fi considerati responsabili pentru erori sau intreruperi ale furnizarii serviciilor si continutului cauzate, direct sau indirect, de forte naturale (cauze care nu depind de noi), incluzand, dar fara a se limita la disfunctionalitati ale retelei de internet, ale echipamentelor, caderi de curent, conflicte de orice natura, lipsa materialelor sau a fortei de munca, forte ale naturii, ordine juridice interne/externe sau incapacitatea Tertilor.

Oceania.ro si reprezentantii sai nu vor raspunde in nici un fel pentru orice tip de daune (pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informatiilor, neglijenta, paguba) sau orice alt fel de daune cauzate sau rezultate din diverse situatii.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere Oceania.ro si reprezentantii sai de orice actiune judiciara sau extrajudiciara pentru cele descrise aici, cat si pentru actiuni care provin ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

Fiecare Utilizator se angajeaza sa nu pretinda de la Oceania.ro si reprezentantii sai nici o pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent).


Litigii

Atat drepturile si obligatiile, cat si toate efectele juridice pe care acceptarea acestor termeni de catre Utilizatorii Oceania.ro le produce, sunt guvernate de legea romana in vigoare si vor fi analizate si judecate de catre instanta romana. Termenii si conditiile www.Oceania.ro se supun legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Oceania.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Acesti Termeni si conditii constituie un acord complet intre parti privind subiectul in cauza si inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare sau prezente, in scris sau verbal. Orice modificare sau actualizare a Termenilor si Conditiilor va fi valabila doar in scris si semnata de Oceania.ro.


Politica de confidentialitate

Oceania.ro nu face activitati de tip spam si nu inchiriaza, vinde sau instraineaza sub nici o forma datele utilizatorilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor institutii de stat.

Pentru intrebari, sugestii, cereri, reclamatii sau notificari privind incalcarea confidentialitatii ne puteti contacta la http://www.oceania.ro/contact


Prevederi finale

Oceania.ro si Utilizatorul sunt parti contractuale independente. Intre acestea nu se creeaza nici o relatie de agentie, societate, asociatie, angajat-patron sau franciza prin prezentul Acord.
In cazul in care una din prevederile incluse devine nula sau inaplicabila, Acordul ramane valabil si se vor aplica celelalte prevederi ramase.
Titlurile sectiunilor au doar scop de referinta si nu definesc in nici un fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.
Oceania.ro are dreptul de a modifica sau inchide serviciile sale, din orice motiv, fara notificare, inclusive dreptul de a inchide Site-ul, fara a avea vreo raspundere fata de utilizatori sau fata de Terti.

Prin utilizarea Site-ului www.Oceania.ro, confirmati ca ati citit si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile in vigoare. Accesarea Site-ului de catre Dvs implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. Va multumim.

REALIZARE SITEIndex alfabetic:

Produse:Companii: