Cautare avansata

Categorii

Detalii Produs

Produse cu poze
Produse cu pret

Intervale pret
 • 0 - 100 RON
 • 100 - 300 RON
 • 300 - 500 RON

Alege interval pret:

-
Cauta


Produse Gasite 16


 • 0RON

  Usa glisante - usa culisanta la comanda realizata din geam sablat cu manere din aluminiu vertical. Sistem de glisare pe sine din aluminiu. Executam usi glisante - usi culisante din diverse texturi: geam simplu, geam sablat, geam vopsit, pal melaminat, ratan, oglinzi etc. Practic si util ! Sunati acum pentru a va comanda usile glisante !

 • 0RON

  Vitrina cu usi glisante PRO 04 Vitrina turn cu doua usi glisante. Vitrine realizate din profil aluminiu cu pal melaminat.

 • 1EUR

  Comfortex Production va ofera usi interioare glisante din pvc,disponibile intr-o gama variata de de culori, cu dimensiuni la cererea clientului.Usi sunt formate din mai multe placi verticale, unite intre ele printr-un sistem gen balama din pvc. Usi interioare culiseaza pe un ghidaj fixat in partea superioara a golului de usa. Optional se poate monta o sina de glisare si pe podea.Asiguram consultanta, masuratori si montaj. -Aurel Voicu 0735.49.49.49 ; 0758.49.49.49; 0762.49.49.49; 0314.27.26.24 http://www.jaluzele-ro.ro http://www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro

 • 1.52EUR

  broasca yala 498.31.22 ( cu cilindru si buton pentru usi glisante) Detalii tehnice :

 • 1.72EUR

  broasca yala 498.35.22 ( cu cilindru pentru usi glisante, pentru sticla, lungimea tijei 128 mm, inaltimea 15 mm)

 • 1.84EUR

  broasca yala 498.32.22 ( cu cilindru pentru usi glisante, pentru pal, lungimea tijei 118.5 mm, inaltime 15 mm)

 • 1250RON

  Usi glisante pentru dressing disponibile in 6 modele de profile din aluminiu si un model de profil din otel , furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil otel vopsite, usi pal - 1250 ron - profil otel furniruit, usi oglinda - 3210 ron - profil aluminiu satinat, usi pal - 1746 ron - profile aluminiu vopsite , usi pal - 2172 ron - profile aluminiu furniruite, usi pal - 2616 ron - profile aluminiu satinate, usi oglinda - 3448 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

 • 1885RON

  Usi glisante pentru dressing disponibile cu profil din aluminiu LISTEL vopsit in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante HORIZON se foloseste traversa intermediara din aluminiu HORIZON disponibila vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 1885 ron - profil aluminiu vopsit , usi pal - 2345 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 3794 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

 • 2590RON

  Dulap cu usi glisante la comanda din PAL melaminat de 18 mm cu usi din oglinzi. Cant ABS 2 mm si 0.4 mm REHAU, import Germania. Finisaje diverse culori – la alegerea clientului dintr-un catalog de mostre. Accesorii, feronerie si sistem de glisare de cea mai buna calitate, Blum, import Austria. Sunati acum pentru a comanda propriul Dvs dulap cu usi glisante personalizat !

 • 2904RON

  Usi glisante pentru dressing disponibile in 5 variante de profile din aluminiu furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante REFLET se foloseste traversa intermediara din aluminiu REFLET care este disponibila furniruita in 23 de culori, vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz . Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 2904 ron - profil aluminiu vopsite , usi pal - 3252 ron - profil aluminiu furniruit, usi pal - 4000 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 4745 ron - profil aluminiu furniruit, usi oglinda - 5495 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

 • 2992RON

  Usi glisante pentru dressing disponibile in 4 variante de profile din aluminiu furniruite in 23 de culori, vopsite in 4 culori, finisate aluminiu satinat sau bronz. Sisteme complete de glisare si accesorii import Franta. Usile pot fi finisate in mai multe variante: pal, pal cu oglinda sau geam, geam colorat,oglinda. Pentru realizarea usilor glisante RELIEF se foloseste traversa intermediara din aluminiu RELIEF care este disponibila furniruita in 23 de culori, vopsita in 4 culori, finisata aluminiu satinat sau bronz. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia). Gratie prezentei SOGAL FRANCE in Romania prin intermediul firmei ROMOBILA, visul de a va mobila locuinta estetic, modern, practic si de calitate, este acum realitate. Pentru o fatada cu dimensiunile intre 2400mm - 2500mm preturile sunt: - profil aluminiu satinat, usi pal - 2992 ron - profil aluminiu vopsite , usi pal - 3411 ron - profil aluminiu furniruit, usi pal - 4133 ron - profil aluminiu satinate, usi oglinda - 4887 ron - profil aluminiu furniruit, usi oglinda - 5660 ron Toate preturile contin TVA , montaj si transport. Montaj in max. 28 zile de la lansarea comenzii.

 • 3250RON

  Usile glisante pot fi folosite ca perete despartitor, usi de camera, usi pentru dressing, Aceste usi glisante sunt destinate utilizarii atat in spatiile de locuinte cat si in amenajarea spatiilor comerciale sau business .Pretul usilor difera in functie de sistemul de glisare si de materialele folosite la panou:sticla ,oglinda, pal. 700 RON/ usa - cu sistem SLIDER 400 RON/ usa - cu sistem SKM

Rezultate 1 - 12Afiseaza:     articole pe pagina